Pondělí 24.9.

Moravská zelňačka  10,-

Hovězí vývar s masem a nudlemi 10,-

Menu 1 Kuřecí řízek s plátkem citrónu, podávaný s bramborovou kaší  97,-
Menu 2 Vepřová pečeně ve vlastní štávě na cibulce, servírovaná s dušenou rýží  97,-
Menu 3 Penne se smetanovou omáčkou z pravých lesních hříbků, sypané parmazánem  99,-
Menu 4 Salát NICOLAS – salát s tuňákem-fresh salát, rajče, paprika, okurka, tuňák, vejce, dresink, ciabatta  109,-
Menu 5 Domácí borůvkové knedlíky, sypané cukrem, přelité máslem  90,-

Úterý 25.9.

Cibulačka 10,-

Hovězí vývar s masem a nudlemi 10,-

Menu 1 CHICKEN MUTTI WITH BACON, BULGUR – kuřecí kousky s rajčatovou salsou Mutti a slaninkou, servírováno s bulgurem97,-
Menu 2 Vepřový steak na grilu s medovo – hořčičným sosem, šťouchané brambory 97,-
Menu 3 Dušené hovězí (svíčková)s hříbkovou omáčkou, domácí houskový knedlík 99,-
Menu 4 Caesar salát s grilovaným kuřecím masem a krutóny-Salát z římského salátu a krutonů s vaječnými žloutky, parmezánem, citronovou šťávou, vinným octem, olivovým olejem, česnekem, worcestrovou omáčkou a černým pepřem. Vznikl údajně u příležitosti oslav 4. července 1924,. 99,-
Menu 5 Staročeské palačinky s povidly, sypané mákem, espresso nebo čaj 90,-

Středa 26.9.

Bramboračka 10,-

Hovězí vývar s masem a nudlemi 10,-

Menu 1 Kuřecí prsíčko plněné camembertem, přelité brusinkovým dipem, opékané brambory 105,-
Menu 2 Pomalu pečené staročeské vepřové se zelím a domácím houskovým knedlíkem 97,-
Menu 3 Selečí rizoto (rizoto se zeleninkou a trhaným selečím masem), okurek 97,-
Menu 4 Hovězí „Carbonnade“– Belgická specialita = hovězí na pivu s restovanou cibulkou, šťouchané brambory 97,-
Menu 5 FRESH SALÁT S VEPŘOVOU PANENKOU mix fresh salátů s grilovanou vepřovou panenkou, zeleninkou a francouzským dresinkem, ciabatta 119,-

Čtvrtek 27.9.

Fazolová 10,-

Hovězí vývar s masem a nudlemi 10,-

Menu 1 RETRO kuřecí steak – kuřecí steak na grilu zapečený s broskví a sýrem, opékané brambory, tatarka 99,-
Menu 2 Pikantní vepřové nudličky servírované s dušenou Basmati rýží  (vepřové nudličky z kotletky naložené v sójové omáčce s paprikou, cibulkou a chilli) 97,-
Menu 3 Smažený květák , podávaný s petrželovými brambory, domácí tatarská omáčka 97,-
Menu 4 Filet z mořského ďase / okouna, podáván na grilované zelenině s glazé z limet a zázvoru, ciabatta 119,-
Menu 5 Buchtičky se šodó, espresso nebo čaj 90,-

Pátek 28.9. Státní svátek 

 

Otevírací doba

Pondělí  10:30 - 21:00
Úterý 10:30 - 24:00
Středa 10:30 - 24:00 
Čtvrtek 10:30 - 24:00 
Pátek 10:30 - 24:00
Sobota zavřeno
Neděle zavřeno