Týdenní menu 19.11.2018 – 23.11.2018(10:30 - 15:00)

Alergeny v pokrmech naleznete u obsluhy. Ke každému menu nápoj lemon lemon za akční cenu 19 kč.

 

Pondělí 19.11.

Pórková polévka 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Smažený „Královský hermelín“ plněný šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka 103,-

Menu 2 Hovězí na pravých lesních hříbkách, podáváno s dušenou rýží 99,-

Menu 3 Těstoviny farfalle s vepřovými medailonky na grilu a smetanovo-pepřovou omáčkou – Tip dne 99,-

Menu 4 Filírované kuřecí prsíčko na zázvoru a medu s kari bulgurem 99,-

(Bulgur se vyrábí z pšenice.Je lehce stravitelný. Ve srovnání s rýží má bulgur mnohem více vlákniny, vitamínů a minerálů)

Menu 5 Pečený pstruh (chlazený) na másle a mandlích, petrželové brambory 135,-

Menu 6 Řecký salát – rajčata, paprika, okurka, cibulka, olivy, olivový olej, špetka oregana, sýre FETA, toast 97,-

 

Úterý 20.11.

Čočková polévka 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Vepřový steak zapečený sýrem „cheddar“, šťouchané brambory 103,-

Menu 2 Špenátové tortilly plněné brynzou a listovým špenátem 97,-

Menu 3 Thuringerská bÍlá klobása na grilu (98% masa) s moravským zelím a vařenými brambory 97,-

Menu 4 Kuřecí medailonky na grilu, podávané se smetanovou sýrovou omáčkou a gnocchi 100,-

Menu 5 Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným krůtím masem, sypané sýrem, majonézový dresink 97,-

Menu 6 Domácí žemlovka s jablky a tvarohem, sypané cukrem espresso nebo čaj 90,-

 

Středa 21.11.

Rajská s rýží 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Kuřecí steak „caprese“ gratinovaný rajčátky a mozzarellou, 105,-

podávaný s opékanými brambory a pesto dipem

 

Menu 2 Chili con carne (maso , fazole, feferonky, kukuřice, cibulka, chilli, chléb) 99,-

Chili con carne (nesprávně chilli con carne) je známé jako chili je dušený kořeněný pikantní pokrm. Hlavními přísadami jsou

a chilli papričky. Některé druhy, mohou obsahovat také rajčata, cibuli, fazole, pivo a další (např. skořici, hnědý cukr).

 

Menu 3 PASTA FRESCA ALL´UOVO -Fettucini aglio olio e pepperoncino, sypané parmazánem 97,-

Těstoviny s česnekem, chilli, olivovým olejem, petrželkou

 

Menu 4 Hamburská vepřová pečeně s domácím houskovým knedlíkem 99,-

 

Menu 5 Pork salad - medailonky z vepřové kotletky na fresh salátku s rajčátky, paprikou, okurkou, cibulkou 99,-

hořčičný dresink, ciabatta

 

Menu 6 Pečený pstruh (chlazený) na másle, podávám s plátkem citrónu a pažitkovými brambory 125,-

 

 

Čtvrtek 22.11

Minestrone 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Zbojnický špíz (kuřecí, vepřové maso, rozmarýn, slanina, paprika), opékané brambory, tatarka 99,-

Menu 2 Dušený vepřový plátek na kmíně z kotletky ve vlastní šťávě, podávaný s kolínkami 97,-

Menu 3 Beef tikedar with rice - indická specialita 109,-

(Hovězí maso v jogurtu se zázvorem, česnekem a variací indického koření a bylinek, servírováno s rýží)

Menu 4 Tuna salad (mix salátů s tuňákem, vejci, olivami a medovo-hořčičným dresinkem, toast) 103,-

Menu 5 Buchtičky se šodó 89,-

 

Pátek 23.11.

Mexická luštěninová polévka 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 „Obrácený vepřový řízek v pivním těstíčku“ (vepřový kotlet v pivním těstíčku), šťouchané brambory 99,-

Menu 2 Kuřecí kousky v zázvorovo-limetkové marinádě, podávané s dýňovo-bramborovými placičkami 99,-

Menu 3 Klasické “šunkofleky”, okurek 97,-

Menu 4 Středomořské risotto s chobotničkami, krevety, rajčátky, šalotkou, česnekem, chilli, na bílém víně 129,-

Menu 5 ITALIAN BURGER – (hovězí, cibulka, mozzarella, bazalkové pesto, rajčátka, salátek), hranolky 139,-

Menu 6 Wellness salát s krůtím masem a caesar dresinkem (mix fresh salátů, krůtí maso, rajče, paprika, 99,-

okurka, cibulka a dresink, ciabatta

Otevírací doba

Pondělí  10:30 - 21:30
Úterý 10:30 - 22:30
Středa 10:30 - 22:30 
Čtvrtek 10:30 - 22:30 
Pátek 10:30 - 24:00
Sobota 11:00 - 23:00
Neděle 11:00 - 22:30