Týdenní menu 21.1.2019 – 25.1.2019 (10:30 - 15:00)

Po domluvě s obsluhou je možné si vybrat i z náhradních pokrmů - pokrmy A nebo B, cena 97,- Polévka k menu za 10 kč

Menu A Smažený jihočeský sýr/gouda, petrželové brambory, domácí tatarka 99,-

Menu B Hovězí guláš s domácím knedlíkem 105,- Alergeny pokrmech naleznete u obsluhy.

 

Pondělí 21.1.

Polévka ze zeleného hrachu s uzeným 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Vepřové po selsku – vepřový plátek s dušeným zelím a vařenými brambory 99,-

Menu 2 Svíčková na smetaně s plátkem citronu, šlehačkou a brusinkami, domácí houskový knedlík 105,-

Menu 3 Domácí karbanátek , servírován s bramborovou kaší 99,-

Menu 4 Mušle srdcovky, servírované s česnekovou ciabattou 109,-

(mušle připravované na víně, podávané s olivovým olejem , chilli, česnekem, tymiánem)

Menu 5 Chicken salad- salát s grilovaným kuřecím masem, toast 99,-

Mix fresh salátů s rajčátky, cibulkou, paprikou, okurkou, dresinkem lemon and black pepper

 

Úterý 22.1.

Zeleninová 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Plumlovský řízek (letos slaví 47. narozeniny - recept pochází z moravského Prostějova) 99,-

(Vepřová pečeně v těstíčku, podávané se sázeným vejcem, sypané sýrem, kečup , opékané brambory)

Menu 2 Spaghetti Milanese-špagety podávané s kuřecím masem a rajčatovou salsou, zdobené bazalkou 99,-

Menu 3 Dušené hovězí na pravých lesních hříbkách, servírované s rýží 103,-

Menu 4 Fish and chips - filé z aljašské tresky smažené v těstíčku se steakovými hranolkami , tatarka 129,-

Menu 5 Pečená1/4 kachny s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem 159,-

 

Středa 23.1.

Karotková polévka s kurkumou 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Smažené kuřecí řízečky v „Paneer“ obalovací směsi, opékané brambory, chilli dip 99,-

Menu 2 Hovězí „Carbonnade“– Belgická specialita=hovězí na pivu s restovanou cibulkou, bramborová kaše 103,-

Menu 3 Moravský vrabec s listovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem 99,-

Menu 4 Grilovaný halibut s bylinkovým máslem a snítkou šalvěje, středomořský kuskus 145,-

Menu 5 Medailonky z vepřové panenky, servírované s kaštanovým pyré 135,-

Menu 6 Domácí žemlovka s jablky a tvarohem, sypané cukrem 89,-

 

Čtvrtek 24.1

Fazolová polévka 10,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Plněná krůtí kapsa - hermelínem, rukolou a brusinkami, podávaná se šťouchanými brambory 105,-

Menu 2 Francouzské palačinky v zapékací misce s grilovaným kuřecím masem, cibulí, česnekem, 99,-

smetanou, brynzou a špenátem

Menu 3 Domácí prejt se zelím a vařenými brambory 97,-

Menu 4 Pečená bůčková žebra, bramborová kaše, salátek coleslaw – doporučujeme 135,-

Menu 5 Pork salad - medailonky z vepřové kotletky na fresh salátku s rajčátky, paprikou, okurkou, cibulkou 99,-

hořčičný dresink, ciabatta

 

Pátek 25.1.

Sváteční hovězí vývar s játrovými knedlíčky 10,-

 

Menu 1 Kuřecí nudličky “ PO KATALANSKU“ s dušenou Basmati rýží – KATALÁNSKÝ RECEPT 97,-

(kuřecí nudličky, podávané s omáčkou z rajčátek, s bylinkami rozmarýnu, tymiánu, oregana, česnekem, šalotkou)

Menu 2 Vepřový steak na grilu s pepřovou omáčkou, opékané brambory 103,-

Menu 3 Krůtí salát – mix fresh salátů s grilovaným krůtím masem, s rajčátky, paprikou, cibulkou, 99,-

okurkou a domácím jogurtovo - bylinkovým dipem, ciabatta

Menu 4 Rybí karbanátky se špetkou koriandru a kapkou limetky, bramborová kaše 99,-

Menu 5 Beef burger 135,-

(Hovězí maso ve speciální karamelizované houscese sýrem, salátem, cibulkou,rajčáty, okurkou, majonézou, hranolky)

Otevírací doba

Pondělí  10:30 - 21:30
Úterý 10:30 - 22:30
Středa 10:30 - 22:30 
Čtvrtek 10:30 - 22:30 
Pátek 10:30 - 24:00
Sobota 11:00 - 23:00
Neděle 11:00 - 22:30