Denní menu 23.1.2019 – 24.1.2020 (10:30 - 15:00)

Po domluvě s obsluhou je možné si vybrat i z náhradních pokrmů - pokrmy A nebo B,

Menu A Smažený jihočeský sýr/gouda, vařené brambory, domácí tatarka 115,-

Menu B Hovězí guláš s domácím knedlíkem 135,- Alergeny pokrmech naleznete u obsluhy.

 

Čtvrtek 23.1

Čočková polévka s mrkví 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Kuřecí prso supreme, s holandskou omáčkou, pečené bylinkové brambory 119,-

Menu 2 Mušle slávky, servírované s celozrným toastem 125,-

(mušle připravované na víně, podávané s olivovým olejem , česnekem, petrželkou)

Menu 3 Chicken tikka masala – indické kuřecí s rýží ( kuřecí, kari, garam masala, drcená rajčata, jogurt) 115,-

Menu 4 Fazolové lusky na smetaně s hovězí svíčkovou, brambory 119,-

Menu 5 Holandský řízek s bramborovou kaší, okurek 115,-

 

Pátek 24.1

Fazolová polévka 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Beef burger 145,-

(Hovězí maso v houscese se salátem, cibulkou,rajčáty, okurkou, dip ze žlutých rajčátek a red hot dip, hranolky, tatarka)

Menu 2 Podkova z amura v bylinkovém těstíčku, lehký bramborový salát (brambory, cibulka, hořčice, 139,-

citrónová šťáva, petrželka)

Původní areál rozšíření amura je východní Asie, povodí řeky Amur a Čínská lidová republika. Do Československa byl poprvé vysazen roku 1961, Daří se mu v teplejších vodách. Živí se zooplanktonem.

Menu 3 Hovězí „Carbonnade“– Belgická specialita=hovězí na pivu s restovanou cibulkou, bramborová kaše 119,-

Menu 4 Vepřová kotleka na dijónské hořčici, dušená rýže 115,-

Menu 5 Turkey salad – mix salátů s grilovaným krůtím masem a zeleninkou, jogurtový dresink, pečivo 115,-

Otevírací doba

Pondělí  10:30 - 21:30
Úterý 10:30 - 22:30
Středa 10:30 - 22:30 
Čtvrtek 10:30 - 22:30 
Pátek 10:30 - 24:00
Sobota 11:00 - 23:00
Neděle 11:00 - 22:30