Denní menu 21.10.2019 – 24.10.2019 (10:30 - 15:00)

Po domluvě s obsluhou je možné si vybrat i z náhradních pokrmů - pokrmy A nebo B, Polévka k menu za 10 kč

Menu A Smažený jihočeský sýr/gouda, vařené brambory, domácí tatarka 109,-

Menu B Hovězí guláš s domácím knedlíkem 125,- Alergeny pokrmech naleznete u obsluhy.

 

Pondělí 21.10

Polévka z hlívy ústřičné 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Platýs na grilu, servírován se středomořským kuskusem (grilovaná zelenina a kuskus) 135,-

Platýsi je řád převážně mořských paprskoploutvých ryb, obývajících zejména mořské dno. Nachází se v pobřežních vodách, ale jeho rozšíření je až po nejhlubší místa na Zemi (Marianský příkop). Živí se zejména jinými rybami a plži.

Menu 2 Hovězí „prémium“ steak CHUCK TENDER, podáván s pepřovou omáčkou a opékanými brambory 139,-

Menu 3 Koprová omáčka s vajíčkem a s hovězí svíčkovou, domácí houskový knedlík 109,-

Menu 4 Kuřecí prsíčko s „cibulovým chutney“ (červená restovaná cibulka na víně), šťouchané brambory 119,-

Menu 5 Těstoviny “CARBONARA” – italské těstoviny, česnek, smetana, vejce, pancetta 115,-

 

Úterý 22.10

Kmínová s vejcem 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Medailonky z vepřové panenky, hořčičná omáčka, gnocchi 135,-

Menu 2 SILL DILL MATJES - Filé z „sledě“ s koprovým přelivem, servírován s vařenými brambory 129,-

Menu 3 Mnichovská grilovací klobáska (95% masa), zelí, brambory 105,-

Menu 4 Hovězí Stroganov ze svíčkové, servírováno s hranolkami 115,-

( je masitý pokrm pocházející z ruské kuchyně.Připravuje se z hovězí svíčkové. Podle starodávného způsobu podávání se

hotový Stroganov polije vodkou nebo koňakem a zapálí.Jídlo je pojmenováno podle šlechtického rodu Stroganovů.)

Menu 5 Fitness menu - Kuřecí steak na grilu, podáván s fresh salátem,rajčátky, paprikou, cibulkou,

okurkou, dresinkem se žlutých rajčátek, ciabatta 119,-

 

Středa 23.10

Kulajda 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Cordon bleu, servírovan se steakovými hranolkami (Vepřové, šunka, sýr – smažené v trojobalu) 125,-

(Pokrm je pojmenován po vyznamenání nejlepších francouzských kuchařů – Cordon bleu (francouzsky Modrá stuha)

Menu 3 Pivovarský vepřový gulášek na černém pivu, domácí houskový hnedlík 109,-

Menu 4 Kuřecí steak na grilu se švestkovou omáčkou, šťouchané brambory 119,-

Menu 5 Hříbkové risotto, sypané parmazánem 115,-

Menu 6 Buchtičky se šodó 90,-

 

Čtvrtek 24.10

Kulajda 15,-

Hovězí vývar s nudlemi 10,-

 

Menu 1 Jelení steak s „CUMBERLAND OMÁČKOU“(RYBÍZOVOU), opékané brambory 139,-

Menu 2 Kuřecí špíz, podáván se steakovými hranolkami, tatarka 115,-

Menu 3 Rajská omáčka s hovězí svíčkovou s domácím houskovým knedlíkem 109,-

Menu 4 Kuře na paprice, těstoviny 105,-

Menu 5 Pork salad – vepřové medailonky s fresh salátem a zeleninkou, hořčičný dresink, ciabatta 115,-

Otevírací doba

Pondělí  10:30 - 21:30
Úterý 10:30 - 22:30
Středa 10:30 - 22:30 
Čtvrtek 10:30 - 22:30 
Pátek 10:30 - 24:00
Sobota 11:00 - 23:00
Neděle 11:00 - 22:30